Drs. Willem de Boer

Ook beschikbaar voor keynotes, lezingen, presentaties, workshops, seminars, discussies, panels

Even voorstellen in een interview door Willem Wind:

Ik heb veel verschillende rollen vervuld  bij veel verschillende bedrijven. Dit heeft me een schat aan inzicht opgeleverd en een gezonde business sense in zaken als bedrijfscultuur, organisatie, management, marketing en sales.

Ik ben gecertificeerd NLP Practitioner en ik heb coachingtraining gevolgd. Ik heb training in Vipassana meditatietechnieken gevolgd. Zonodig gebruik ik deze ook in de coaching. Tegelijkertijd ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van hoogbegaafde medewerkers. Ik was er namelijk zelf één. En sinds ik enkele jaren geleden ontdekte hoe mijn levensloop bepaald is door die hoogbegaafdheid heb ik met veel deskundigen en andere hoogbegaafden gesproken over dit onderwerp. Ik heb heel veel gelezen over dit onderwerp en me de kennis eigen gemaakt.
Het werd me duidelijk hoeveel creatief vermogen er sluimert binnen bedrijven, bij mensen die heel graag willen bijdragen, maar hun ei niet kwijt kunnen. En hoeveel kansen bedrijven laten liggen door deze bron niet aan te boren, voornamelijk door gebrek aan kennis op dit gebied.
Door mijn achtergrond in taalkunde, techniek, marketing, sales en management ben ik in staat mijn kennis op het gebied van hoogbegaafde medewerkers te vertalen naar bruikbare strategieën voor bedrijven om kosten te verlagen en omzet te vergroten.

Gecertificeerd “Ik Leer Anders” coach
LinkedIn profiel
Oprichter van de internationale LinkedIn groep “Gifted”
Oprichter van da Facebookpagina Communsense

4 Replies to “Drs. Willem de Boer”

  1. Wauw, ziet er goed uit zeg, de vernieuwde website!!!

    In deze zin ontbreekt het woordje ‘kansen’

    En hoeveel bedrijven laten liggen door deze bron niet aan te boren, voornamelijk door gebrek aan kennis op dit gebied.

  2. Dankzij de uitgebreide uitleg van Willem over de kenmerken van hoogbegaafde mensen herken ik hen regelmatig in mijn werk als counselor. Wanneer ik hen het rijtje van vijf laat lezen – over de eigenschappen van hoogbegaafden – hoeven ze al niets meer te zeggen. Aan het gegrinnik hoor ik dat zij zichzelf meteen herkennen. En dan ook inzien waarom zij zich vaak anders voelen dan anderen. Het is voor hen heel waardevol dat er coaches zijn die hen meteen begrijpen en hen verder kunnen begeleiden in hun ontwikkeling.

Geef een reactie